10 Apr 2012

Cepat-cepat..ada Hadiah Percuma...

GIVE AWAY dari 10 April 2012 sehingga 30 April 2012

Big Boss tempat ai kerja nih nak kasi korang hadiah..tak payah korang susah-susah buat ayat ker..jawab soalan ker..apa yang korang kena buat senang je.."klik mouse" tak pun "tekan Enter"..itu je korang kena buat..

Korang ikut je syarat-syarat nih..senang je..:-

  1. Macamana pun korang kena klik Blog ai nih..   http://etunamin.blogspot.com/ ..peh tu jangan lupa tinggal komen..kang tak perasan melepas hadiah tu..
    2.   Peh tu, masuk kat LINK MY ONLINE SHOP follow blog yang nombor 2.. 

   

           tapi kalau nak follow semua sekali lagi bagus..hehehe.. jangan lupa jugak tinggalkan komen kat blog     baru tu..

     3.   Lepas tu korang LIKE PAGE  T-Shirt Xpert punye page..


    4.   Pastikan korang ikut semua yang dituliskan tu yek..kang kalau salah satu tertinggal macamana nak kasi hadiah...

    5.   Senang bukan..tak payah pening-pening kepala..just tekan klik je..
   
 Sapa pemenag bertuah kami akan bagi tau untuk dapatkan hadiah special..Ok apa lagi..cepat ajak member ramai-ramai usha Blog ngan Page kami..kitaorang nak kasi hadiah sampai 30 April 2012 tau..lepas jam 12 malam kitaorang closekan semuanya..so apa lagi cepat ler..:)


18 ulasan:

shafiq berkata...

xpyah buat entri , alahai , senang nye , hehe ,

Etun Amin berkata...

hahaha..mmg senang..saja suka-suka nak kasi hadiah sambil-sambil tu boleh ler usha-usha kot-kot berkenan kat kedai online kami tu..:)

tulip merah berkata...

salam...alahai senangnya.

mishhberry berkata...

done dear...

Zayani berkata...

hihi.~ dah join :)

Nur Asmida Bt Karim berkata...

sukanye tk pyh bt entry =) hehe

peace289 berkata...

senang sgt nih...done..huhu

Siti Rohaida berkata...

http://kisahsidairy.blogspot.com/2012/04/giveway-dari-etunamin.html
join GA nie...

izan mama mia berkata...

try di sini..

http://gulahatimama.blogspot.com/2012/04/giveway-dari-etunamin.html

Pwincess sarah berkata...

x yah buat entry ea.. hehe.. bestnya.. ^_^ ..dah join..

Che Rosliza Che mat berkata...

best2....tapi ada link jugak...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/04/giveway-dari-etunamin.html

nur_za berkata...

asalamualaikum
nur join
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/04/giveaway-etunamin.html

Farhana Ahmad berkata...

join GA ni.. hihi.. tlg promote skit GA ni..
http://fana66.blogspot.com/2012/04/cepat-cepatada-hadiah-percuma.html

TiQa cHaN berkata...

Saya join join join.. :)
Rajin sgt buat entry pula :D
http://tiqachan.blogspot.com/2012/04/giveaway-dari-etunamin.html

^^ Cik Chouko ^^ berkata...

senang-senang.. hehe.. join..

http://kesahakuje.blogspot.com

3 Siblings berkata...

joinn! ^^

Lil_me berkata...

Done! ^_^ moga kedai online anda terus maju ^_^

M.Rizal berkata...

Sampai 30 April ajer ker.. bila nak buat lagi..?

Kalau saya balik Teluk Intan raya tahun ni, boleh dapat hadiah tak..heee..